Varmalämmityksen Kapasiteettia Palveluna -ratkaisu on uudenlainen tapa tehdä puhtaan teknologian energiainvestointeja.

Uusiutuvaa, kotimaista polttoainetta käyttävän laitoksen pystyt hankkimaan Varmalämmityksen palvelusopimuksella helposti, luotettavasti ja ilman omaa investointia.

Varmalämmitys Oy myy pitkillä 10-25-vuoden sopimuksilla lämmöntuotantokasiteettia suomalaisille lämmön tuottajille, kuten kuntien energiayhtiöille ja teollisuudelle. Annamme laitokselle käytettävyystakuun, joka takaa korkean käytettävyyden, alhaiset päästöt, erinomaisen hyötysuhteen ja laitoksen huolettoman toiminnan läpi koko sen käyttöiän. Kapasiteettimaksu on kiinteä kuukausittain veloitettava kustannus, mikä ei sido yhtiönne pääomaa ja ei myöskään rasita tasettanne.

Varmalämmitys Oy on Infranoden ja KPA Uniconin yhteisyritys. Pohjoismaiden kokenein bioenergiaosaaja KPA Unicon vastaa yli 400 laitosreferenssin ja vahvan osaamisensa turvin toimitettavien lämpölaitosten suunnittelusta, rakennuttamisesta ja operoinnista sopimusajan yli. Laitoksien rahoituksesta Infranode ja KPA Unicon vastaavat yhdessä. Varmalämmityksen laitokset valmistetaan Suomessa hyödyntäen kansainvälisesti tunnustettua puhtaan energian teknologiaa.

Lehdistötiedote:
Lataa lehdistötiedote (11.12.2018)